MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi: Erol Bulut, Dennis Man'ı istiyor

Süper Lig'de şampiyonluk adına sezonun ikinci yarısı için takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, teknik direktör Erol Bulut'un da isteği doğrultusunda bir süredir gündemindeki Dennis Man için girişimlerini sürdürüyor. Fenerbahçe'nin gözdesi Man için İtalyan ekipleri de devrede...

Fenerbahçe transfer haberi: Erol Bulut, Dennis Man'ı istiyor

Fenerbahçe, bir süredir transfer gündeminde yer alan FCSB forması giyen Denis Man için temaslarını sürdürüyor. ProSport Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un da Man'ı kadrosunda görmek istediğini aktarıyor.

Haberin Devamı

ProSport tarafından yapılan ankette 2020 yılının en iyi Rumen futbolcusu seçilen Dennis Man için Fiorentina'nın da devrede olduğu ve oyuncunun bu transfere sıcak baktığı aktarılırken ikinci aday olarak da Fenerbahçe gösteriliyor. Bu sezon FCSB forması altında ligde 14 maçta 12 gol, 6 asistlik performans sergileyen 22 yaşındaki oyuncu; toplamda ise bu sezon 16 maçta 15 gol, 7 asist yapmış durumda.

Haberin Devamı

Oyuncuyla İtalya Serie A ekiplerinden Milan da ilgilenirken Fiorentina'nın görüşmeler yürüttüğü ve Man'ı 15 milyon Euro'nun altında bir ücretle bırakmak istemeyen Gigi Becali ile pazarlıkların sürdüğü aktarıldı.

Fenerbahçe ise Rumen oyuncuyu uzun süredir takip etmekteydi. Dennis Man'ın transferi için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe, şimdi Erol Bulut'un talebi ile atağa geçmiş durumda çünkü oyuncunun devre arasında FCSB'den ayrılması bekleniyor.

YORUM YAZ