MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi: Emre Belözoğlu, Simon Kjaer'i görüntülü aradı!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe, transferde bombayı eski oyuncusu Simon Kjaer ile patlatmaya hazırlanıyor. Devre arası transfer dönemine sayılı günler kala listesini şekillendiren sarı lacivertliler için flaş bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Fenerbahçe'de Sportif Direktör Emre Belözoğlu, Milan'da forma giyen eski Fenerbahçeli Simon Kjaer ile görüntülü transfer görüşmesi gerçekleştirdi. İşte Simon Kjaer transferinin tüm detayları...

Fenerbahçe transfer bombası: Simon Kjaer! Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde hedef başta stoper olmak üzere birkaç transfer yaparak sezonun ikinci yarısına daha güçlü bir kadroyla giriş yapmak. Bu doğrultuda Fenerbahçe adına flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Haberin Devamı

Ajansspor'un haberine göre Fenerbahçe, İtalya Serie A ekibi Milan'da forma giyen eski oyuncusu Simon Kjaer'i kadrosuna dahil etmek istiyor.

İddialara göre Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Danimarkalı stoper ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirdi.

Yönetim, sözleşmesi 2022'de sona erecek oyuncuyu bonservisi ile birlikte transfer etmek isterken Kjaer de eski kulübüne dönmeye istekli.

Bu sezon Milan formasıyla 17 maçta görev alan tecrübeli futbolcu, gol ve asist katkısı üretemedi.

Simon Kjaer, 2015-2017 yılları arasında Fenerbahçe forması giymiş ve gösterdiği başarılı performansla taraftarın gönlünde taht kurmuştu.

YORUM YAZ