MENÜ

Fenerbahçe transfer haberi: Edin Visca'nın alternatifi belli oldu! Flaş iddia...

Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Sarı lacivertlilerde Edin Visca ısrarı sürerken Sportif Direktör Emre Belözoğlu da görüşmeleri hızlandırdı. Sabah gazetesinin haberine göre Fenerbahçe'de Edin Visca'nın alternatifi de belli oldu. İddialara göre Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ün Senegalli oyuncusu Alassane Ndao'yu gündemine aldı. işte transferin tüm detayları...

Fenerbahçe'de Edin Visca'nın alternatifi iddialara göre belli oldu. Fenerbahçe'nin yıllar süren Edin Visca ısrarı sürüyor. Çok iyi kullandığı sağ ayağı, muhteşem golleri ve bitmek bilmeyen hırsıyla Visca'nın Fenerbahçe'ye büyük katkı sağlayacağı düşünülüyor.

Haberin Devamı

Sportif Direktör Emre Belözoğlu Visca'nın transferi için düğmeye bastı. Eski takım arkadaşına sarı-lacivertli formayı giydirmek istiyor.

Sabah’ın haberine göre sağ kanat için önceliği Edin Visca olan Fenerbahçe, bu ismin alternatifini de belirledi. Süper Lig'i bilen oyuncular üzerinde duran sarı-lacivertliler, Karagümrük'ün yıldızı Alassane Ndao'yu listesine aldı.

Birçok kulübün de gündeminde bulunan 24 yaşındaki Senegalli oyuncunun kulübüyle 1.5 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon 14 lig maçında forma giyen Ndao, 4 kez rakip fileleri havalandırdı, 3 de asist yaptı.

YORUM YAZ