MENÜ

Fenerbahçe transfer | "Boş mukaveleye imza atacak"

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Süper Lig'de ilk yarının tamamlamasına sayılı günler kaldı. Sarı-lacivertliler de ara transfer dönemi için çalışmalarına hız verdi. Fanatik Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Yusuf Dursun, Fenerbahçe'nin hangi bölgelere kaç transfer yapacağını 'Fanatik Sahada' programında aktardı.

Süper Lig'de ilk yarının tamamlamasına sayılı günler kala Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız verdi.

Haberin Devamı

4 Ocak'ta başlayacak ara transfer dönemi için Sarı-lacivertliler transfer çalışmalarına başladı.

Fanatik Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Yusuf Dursun, Fenerbahçe'nin hangi bölgelere kaç transfer yapacağını 'Fanatik Sahada' programında aktardı.

Fenerbahçe'de ilk transferlerden birinin stoper oyuncusu olacağını ifade eden Yusuf Dursun, "Sadık Çiftpınar sezonu kapattı, orada bir açık olacak. Roma'da Juan Jesus var. Comolli her hafta giderek oyuncuları yerinde izliyor." dedi.

Fenerbahçe'nin transferde bütçesinin dar olduğunu söyleyen Yusuf Dursun, "Ersun Yanal eksik olan yerlerin raporunu verdi. Bilenen bir oyuncu yok, bir sürpriz de olabilir" dedi.

Fenerbahçe'nin Ozan Tufan ile sözleşme yenileyeceğini söyleyen Yusuf Dursun, "Ozan Tufan'ı Fenerbahçe'nin bırakacağını düşünmüyorum." dedi.

Haberin Devamı

Tolga Ciğerci'nin sözleşmesinin biteceğini ifade eden Yusuf Dursun, "Tolga boş mukavaleye imza atacak. Hasan Ali Kaldırım ile de sözleşme yenilenecek. Kiralık olarak forma giyen Adil Rami ve Moses'in sezon sonunda takımdan ayrılacağını düşünüyorum" dedi.

YORUM YAZ