MENÜ

Fenerbahçe transfer gündemi | Rıdvan Dilmen transfer duyumunu açıkladı!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertliler, belirlenen bütçe doğrultusunda forvet arayışlarını sürdürürken takıma katılan yeni isimlere de lisans çıkarmak için kolları sıvadı. Kadrosunda yer açmaya çalışan Fenerbahçe'nin birkaç oyuncuyla yollarını ayıracağı konuşuluyor. NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin yollarını ayıracağı o ismi açıkladı.

Fenerbahçe, belirlenen bütçe doğrultusunda forvet arayışlarını sürdürürken takıma katılan yeni isimlere de lisans çıkarmak için kolları sıvadı. Kadrosunda yer açmaya çalışan Fenerbahçe'nin birkaç oyuncuyla yollarını ayıracağı konuşuluyor.

Haberin Devamı

NTV'de Misli.com'un sunduğu '%100 Futbol' programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin yollarını ayıracağı o ismi açıkladı.

Fenerbahçe'nin Jailson'u ciddi bir paraya satacağı yönünde duyum aldığını ifade eden Rıdvan Dilmen, "4.5-5 milyon euro'ya satacaklar galiba." dedi.

Fenerbahçe'nin forvet transferine ihtiyacı olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Ben Frey'in Fenerbahçe oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Ama öyle bir sezon yaşıyoruz ki 40 maçlık periyotta ucuza gidecekse dursun. Gelecek oyuncuları bilmiyorum ama benim izlediklerim ise çok faydalı oyuncular" dedi.

YORUM YAZ