MENÜ

Fenerbahçe transfer gündemi | Yıldız isme övgü: Fenerbahçe zarar etmez

Fenerbahçe, transfer dönemine en hızlı giren takım oldu. Sarı-lacivertliler, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Novak, Mert Hakan Yandaş ve Barış Sungur ile kadrosunu güçlendirdi. Fenerbahçe'nin Göztepe forması giyen Alpaslan Öztürk'le de ilgilendiği iddialar arasında yer alıyor. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür hem Alpaslan Öztürk transferi iddialarını hem de Vedat Muriç'in takımdan ayrılacağı yönündeki haberleri yorumladı.

Fenerbahçe, transfer döneminde Gökhan Gönül, Caner Erkin, Novak, Mert Hakan Yandaş ve Barış Sungur ile kadrosunu güçlendirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Göztepe forması giyen Alpaslan Öztürk'le de ilgilendiği iddialar arasında yer alıyor.

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür hem Alpaslan Öztürk transferi iddialarını hem de Vedat Muriç'in takımdan ayrılacağı yönündeki haberleri yorumladı.

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olduğu iddia edilen Alpaslan Öztürk ile ilgili net konuşan Erman Özgür, "Doğru transfer değil" dedi.

Vedat Muriç'in Fenerbahçe'den ayrılacağı yönündeki iddiaları yorumlayan yazarımız, "Fenerbahçe Vedat Muriç'i bu sene satmasa da zarar etmez. Bu sezon arkasında hiçbir forvet oyuncusu iyi oynamazken 15 gol attı Vedat Muriç. Çok daha iyi bir Fenerbahçe'de değerine değer katar."

YORUM YAZ