MENÜ

Fenerbahçe transfer gündemi | Mesut Özil'in transfer tarihi belli oldu!

Transfer döneminde adı Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil, yeniden gündemde... Tecrübeli futbolcunun menajeri Dr. Erkut Söğüt, Futbol Giant'ın instagram canlı yayın konuğu oldu ve merak edilen soruları yanıtladı. Gazeteci Mehmet Demircan'ın sorularını yanıtlayan Dr. Erkut Söğüt, Mesut Özil transferi ve oyuncunun geleceği hakkında bilgi verdi.

Fenerbahçe ile adı anılan Mesut Özil'in menajeri Dr. Erkut Söğüt, Futbol Giant'ın instagram canlı yayın konuğu oldu ve merak edilen soruları yanıtladı. Gazeteci Mehmet Demircan'ın sorularını yanıtlayan Dr. Erkut Söğüt, Mesut Özil transeri ve oyuncunun geleceği hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

Mesut Özil'in Arsenal'da 2021'e kadar sözleşmesi olduğunu ifade eden Erkut Söğüt, "2021'e kadar Mesut Arsenal'da kalacak. Sözleşmesi bittiğinde uzatacağını düşünmüyorum." dedi.

Transferde Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil'in sözleşmesi bittiğinde nereye gideceğini zaman, şartlar ve gelen tekliflerin belirleyeceğini söyleyen Erkut Söğüt, "Bizim işimiz ve görevimiz Mesut'a en iyi teklifleri sunmak. Gerisi Mesut ve ailesine kalmış. Mesut'un Asya'ya, Amerika'ya veya Türkiye'ye gitmesi durumu olabilir mi? Elbette olabilir" dedi.

YORUM YAZ