MENÜ

Fenerbahçe transfer gündemi | "Forvet transferi..."

Transfer şampiyonu Fenerbahçe'de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin kanat oyuncusu ile santrfor transferi yapacağı gelen bilgiler arasında. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Fenerbahçe'de kanat transferi mi daha elzem, yoksa santrfor transferi mi?" sorusunu yanıtladı.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin kanat oyuncusu ile santrfor transferi yapacağı gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Fenerbahçe'de kanat transferi mi daha elzem, yoksa santrfor transferi mi?" sorusunu yanıtladı.

Fenerbahçe'de forvet transferinin daha gerekli olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Forvet oyuncusu alınacaksa santrfora daha yakın bir oyuncu alması lazım." dedi.

Transferlerin gelir gelmez oynamasını ilk maçında 1 gol 1 asist yapmasının beklendiğini söyleyen Erman Özgür, "Böyle bir şey dünyada yok, böyle bir şey futbolda yok. Thiam, geçen seneki haliyle form tuttuğu anda her takımda fark yaratacak bir oyuncu. Israr edilmeli. Örneğin; 'Thiam'ı aldık, olmadı. Yenisini alalım' derseniz bu biraz maymun iştahlılık oluyor" dedi.

YORUM YAZ