MENÜ

Fenerbahçe transfer gündemi | "Erol Bulut çok şanslı"

Fenerbahçe son yıllardır yapılan transferlere rağmen istenilen performansı bir türlü sergileyemedi. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında gündemi değerlendiren yazarımız Erman Özgür, "Fenerbahçe bu sezon başarısız olursa kime yazar?" sorunu yanıtladı.

Transfer sezonuna hızlı giriş yapan Fenerbahçe, son yıllarda yapılan transferlere rağmen istenilen performansı bir türlü sergileyemedi.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında gündemi değerlendiren yazarımız Erman Özgür, "Fenerbahçe bu sezon başarısız olursa kime yazar?" sorunu yanıtladı.

Fenerbahçe'nin geçirdiği dört başarısız transfer dönemine göre en doğru transfer stratejisini uyguladıklarını söyleyen Erman Özgür, "Bonservisi elinde olan, formda ve iyi sezon geçirmiş oyuncuları aldılar. Adı geçen diğer isimler de doğru isimler. Fakat almaktan ziyade elindeki özel oyuncuları tutmakta transfer kadar değerli." dedi.

Sosa'nın Fenerbahçe'ye olası transferini değerlendiren Erman Özgür, "Sosa her takım için iyi transfer. Sosa, 'Emre bırakmasaydı' dedirtmez bize." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un çok şanslı olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Yapılan tüm transferler hem kağıt üzerinde hem de saha içinde doğru isimler. Bundan sonrası Erol Bulut'a kalıyor. Her teknik direktör böyle iyi transferlerle gelemiyor." dedi.

YORUM YAZ