MENÜ

Fenerbahçe transfer gündemi | "Bundan sonrası lüks!"

Fenerbahçe, transfer döneminin en çok konuşulan takımı oldu. Birçok yeni ismi kadrosuna katan sarı-lacivetlilerde şimdi gündem takımdan ayrılacak isimler... Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta'programında Fenerbahçe kadrosunu yorumlayan Erman Özgür, takımdan ayrılacak isimlerle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Transfer döneminin şampiyonu Fenerbahçe'de, gözler şimdi takımdan ayrılacak isimlerde...

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta'programında Fenerbahçe kadrosunu yorumlayan Erman Özgür, takımdan ayrılacak isimlerle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Sadık Çiftpınar'ın iyileştiğini Zanka'nın geri döndüğünü Lemos'un transfer edildiğinin ve Serdar Aziz'in de kadroda yer aldığını vurgulayan Erman Özgür, "Fenerbahçe stoper transferi yapmasa bile şampiyonluk adayı bir takımın dört tane iyi stoperinin olması şarttır. Bu oyunculardan hiçbirini göndermeyeceksen bundan sonrası lüks." dedi.

Fenerbahçe transfer dönemini başarılı geçirdiğini vurgulayan Erman Özgür, "Alırken bir transfer başarısına imza attı, gönderirken de atması lazım. Rodrigues, Dirar, yenisini alacaksan Zanka, Frey'i de gönderebilirse başarılı olacak." dedi.

YORUM YAZ