MENÜ

Fenerbahçe transfer gelişmeleri: Nenad Bjelica..

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri. Teknik direktör arayışları sürerken muhabirimiz Yusuf Dursun, son dönemlerde adı Sarı - Lacivertli ekiple sıkça anılan Nenad Bjelica ismini Fanatik TV'ye değerlendirdi. Yusuf Dursun, Fenerbahçe'nin ne zaman çalışmalara başlayacağı ve transfer çalışmaları hakkında da çeşitli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun, adı Sarı - Lacivertli ekiple anılan Teknik Direktör Nenad Bjelica'dan pek çok konuya kadar açıklamalarda bulundu. Yusuf Dursun, Fenerbahçe'nin Nenad Bjelica ile anlaşmak üzere olduklarını belirterek ''Anlaşmak üzereler ancak tek sorun Türkiye'ye nasıl geleceği. Geldikten sonra hemen takımın başına geçmeyecek bir karantina süreci geçirecek. Yönetim bu sorunları çözmeye çalışıyor. Öte yandan takım Pazartesi gününden itibaren Samandıra'da gruplar haline çalışmalarını sürdürecekler. '' dedi.

Haberin Devamı

Transfer çalışmaları hakkında çeşitli açıklamalarda bulunan Yusuf Dursun, ''Transfer çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar biten bir şey yok. İç transferde Hasan Ali ile bir görüşme olmadı. Isla ile yollar ayrılabilir. Emre Belözoğlu sezon sonunda futbolu bırakmayı düşünüyor. Sonrasında Fenerbahçe'den gelen teklifleri değerlendirecek. Milli takımdan gelebilecek teklifler de olabilir bu yüzden sezon sonunu bekleyecek.'' dedi.

YORUM YAZ