MENÜ

Fenerbahçe transfer bombası: Altay Bayındır

Fenerbahçe transfer haberi... Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki kalecisi Altay Bayındır, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerini peşine taktı. Güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olan Altay Bayındır, transfer döneminde en çok konuşulacaklar listesinde yerini aldı. İşte Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır'ı takibe alan kulüpler ve transfere dair detaylar...

Fenerbahçe'de transferin gözde ismi Altay Bayındır oldu. Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır, gösterdiği performansla Avrupa kulüplerini peşine taktı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin efsane kalecilerinden Volkan Demirel de genç yetenek için ''Altay Bayındır için “Altay gelişmeye açık, Avrupa’nın en iyi genç kalecilerinden biri olmaya aday. İnşallah Eljif Elmas ve Vedat Muriç’ten sonra Fenerbahçe’nin dünya vitrinine sunacağı üçüncü isim olacak.'' ifadelerini kullandı.

Golsüz eşitlikle sonuçlanan Galatasaray derbisi ile 2-1 kazanılan Karagümrük ve 2-0 galip gelinen Denizlispor mücadelelerinde yıldızlaşan Altay, transfer döneminin en çok konuşulacak isimleri arasında.

Yeni efsane olma yolunda ilerleyen 22 yaşındaki Altay Bayındır'ı başta Sheffield United ve Ajax olmak üzere birçok Avrupa devinin yakın takibe aldığı belirtiliyor.

Kaynak: Hürriyet

YORUM YAZ