MENÜ

Fenerbahçe transfer | Arsenal'dan Mesut Özil paylaşımı

Fenerbahçe'de son dakika... Mesut Özil transferiyle ara transfer dönemine damga vuran Fenerbahçe, dünya gündemine oturdu. Uzun süren transfer görüşmelerinin ardından Arsenal ile anlaşma sağlandı ve Mesut Özil resmen açıklandı. Arsenal da Mesut Özil transferini sosyal medya hesabından paylaştığı video ile hem duyurdu hem de eski futbolcusu Mesut Özil'e veda etti. Mesut Özil'in 254 maçta 44 gol 71 asistle oynadığını vurgulayan Arsenal, Mesut Özil ve Fenerbahçe için en iyisini dilediğini ifade etti. İşte Arsenal'ın Mesut Özil paylaşımı...

Son dakika Fenerbahçe haberi... Mesut Özil transferiyle ara transfer dönemine damga vuran Fenerbahçe, dünya gündemine oturdu. Uzun süren transfer görüşmelerinin ardından Arsenal ile anlaşma sağlandı ve Mesut Özil resmen açıklandı.

Haberin Devamı

Arsenal da Mesut Özil transferini sosyal medya hesabından paylaştığı video ile hem duyurdu hem de eski futbolcusu Mesut Özil'e veda etti. Mesut Özil'in 254 maçta 44 gol 71 asistle oynadığını vurgulayan Arsenal, Mesut Özil ve Fenerbahçe için en iyisini dilediğini ifade etti.

İşte Arsenal'ın Mesut Özil paylaşımı...

YORUM YAZ