MENÜ

Fenerbahçe transfer açıklaması: Nokta transfer lazım

Fenerbahçe Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı hiçbir maçı kaybetmedi, Erol Bulut yönetiminde taraftarın adeta kabusu olan Kadıköy'de son 4 maçından galibiyetle ayrıldı. Tivibu Spor'da 'Fenerbahçe Emre Belözoğlu'yla devam etmeli mi?' sorusunu yanıtlayan Erman Özgür, Fenerbahçe'nin transfer politikasıyla ilgili de konuştu.

Süper Lig'de son haftalarda sergilediği futbol ve kazandığı maçlarla çıkışa geçen Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun gelecek sezon takımın başında olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı hiçbir maçı kaybetmeyen Sarı-lacivertliler, Erol Bulut yönetiminde taraftarın adeta kabusu olan Kadıköy'de son 4 maçından galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da 'Fenerbahçe Emre Belözoğlu'yla devam etmeli mi?' sorusunu yanıtlayan Erman Özgür, Fenerbahçe'nin transfer politikasıyla ilgili de konuştu.

Fenerbahçe'nin Emre Belözoğlu ile devam etmesi gerektiğini ifade eden Erman Özgür, "Fenerbahçe plansız programsız çok fazla transfer yaptı. Bu kadroya artık nokta transfer lazım. Almaktan çok, oyuncu satmalı Fenerbahçe. Omurga kuruldu bence." dedi.

YORUM YAZ