MENÜ

Fenerbahçe transfer | "Şampiyonluk yarışında rakiplerinden bir adım önde olur"

Fenerbahçe transfer haberi... Ara transfer döneminin en çok konuşulan takımı Fenerbahçe, transferin son gününde de bombayı patlattı. Galatasaray'ın da transfer için devrede olduğu İrfan Can Kahveci ile Fenerbahçe anlaşma sağlayarak yine transfer dönemine damga vurdu. Mesut Özil transferiyle günlerdir gündemden düşmeyen Sarı-lacivertlilerin yeni oyuncularıyla nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyor. Fanatik Gazetesi Editörü Çağrı Davran, Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarını ve kadrosuna kattığı isimleri Fanatik TV'ye değerlendirdi.

Ara transfer döneminin en çok konuşulan takımı Fenerbahçe, transferin son gününde de bombayı patlattı. Galatasaray'ın da transfer için devrede olduğu İrfan Can Kahveci ile Fenerbahçe anlaşma sağlayarak yine transfer dönemine damga vurdu.

Haberin Devamı

Mesut Özil transferiyle günlerdir gündemden düşmeyen Sarı-lacivertlilerin yeni oyuncularıyla nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

Fanatik Gazetesi Editörü Çağrı Davran, Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarını ve kadrosuna kattığı isimleri Fanatik TV'ye değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin yeni transferleriyle en büyük hedefinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Çağrı Davran, "Fenerbahçe Mesut Özil'den çok iyi verim alacaktır. Attila Szalai sanki 10 yıldır Fenerbahçe'de oynuyormuş gibi performans sergiliyor. Keza Bright Osayi-Samuel de çok hızlı bir kanat oyuncusu. İrfan Can Kahveci transferi de var. Fenerbahçe yeni transferlerinden beklenen verimi alırsa şampiyonluk yarışında rakiplerinden bir adım önde olur" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ