MENÜ

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı öncesi çarpıcı Novak yorumu: Eksikliği aranmaz!

Süper Lig’de 6. haftanın en kritik mücadelesinde Trabzonspor, Fenerbahçe’yle deplasmanda karşılaşacak. Fenerbahçe mücadelesiyle yükselişe geçmek isteyen bordo mavili ekipte yaşanan son gelişmeleri ve kadro planlamasını Fanatik Gazetesi Trabzonspor Editörü Atalay Özçelikli aktardı.

Trabzonspor’da hedef 3 puan! Fenerbahçe’yle bu akşam saat 19.00’da Ülker Stadı’nda karşılaşacak olan Karadeniz ekibi, galibiyet için savaşacak.

Haberin Devamı

Gazetemiz Trabzonspor editörü Atalay Özçelikli, bordo mavili ekipte yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV’den Seçil Menteş’e aktardı.

Eddie Newton’un 'tamam mı, devam mı' maçına çıkacağını belirten Özçelikli, ‘ Trabzonspor, geçen sene şampiyonluğu kaçırmış bir takım olarak lige istediği gibi başlayamadı. Eddie Newton tamam mı, devam mı maçına çıkacak. Trabzonspor’un bir kıvılcıma ihtiyacı var ve bunu bu derbiyle yapabilirse büyük iş olur.'' dedi.

Sosa ve Novak'ın eksikliğine değinen Özçelikli, ''Sosa ve Novak, Trabzonspor için önemi büyük oyunculardı. Kayıp çok büyük. Fenerbahçe, Sosa gibi bir lider kazandı. Trabzonspor, bu kadar derin olmayan bir orta saha havuzunda Sosa’nın eksikliğini yaşayacaktır. Novak, Fenerbahçe’de Caner Erkin’in yedeği olarak oturuyor. Bence istediğini bulamadı. Trabzonspor, Novak’ın eksikliğini Marlon’la doldurdu. Marlon, hücumda Novak kadar skorer olmasa da savunmada Novak’ın yaptığı kadar iş yapıyor.'' yorumunu yaptı.

YORUM YAZ