MENÜ

Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımı!

Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 29 ekim 1923'te ilan edilen Cumhuriyetimiz 97 yaşında! Tüm Türkiye'de büyük sevinç ve gururla kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray da sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla kutladı.

Fenerbahçe, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı paylaşımında Mustafa Kemal Atatürk'ün "Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır." ifadeleriyle Cumhuriyetimizin 97. yaşını kutladı.

Haberin Devamı

Trabzonspor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını, "Cumhuriyetimizin 97. yılı kutlu olsun! Yaşasın Cumhuriyet" ifadelerini kullandı ve sosyal medyadan bu görüntüleri yayınladı.

Beşiktaş 29 Ekim paylaşımında Atatürk'ün "Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır." ifadelerine yer vererek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladı.

Cumhuriyet Bayramı'na özel bir paylaşım yapan Galatasaray, "Milletimizin onurlu mücadelesinin sonucunda kurulan, aydınlanmanın ve çağdaşlaşmanın simgesi olan Cumhuriyetimizin 97. yılını kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşları başta olmak üzere şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz." sözleriyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladı.

YORUM YAZ