MENÜ

Fenerbahçe Trabzon maçına bileniyor!

Milli oyuncuların büyük bölümü döndü, Samandıra’daki idman nefes kesti. Fenerbahçeli futbolcular adeta antrenman yapmadı, Trabzonspor maçını oynadı! İkili mücadelelerde tekmeler havada uçuştu...

Fenerbahçe Trabzon maçına bileniyor!

Fenerbahçe, zorlu Trabzospor maçının provasını yaklaşık 10 gündür yapıyor. Ancak hiçbir idman, dünkü gibi olmadı. Milli takımdaki futbolcuların büyük bölümünün dönmesiyle birlikte antrenmandaki rekabet yeniden tavan yaptı. Kritik müsabaka öncesi Erwin Koeman’ı etkilemek isteyen futbolcular, gözlerini kararttı.

Haberin Devamı

Koeman uyardı

Trabzonspor maçı adeta dün Samandıra’da oynandı! İdmandaki çift kale mücadele nefes kesti. İkili mücadeleler kıran kırana geçerken, tekmeler havada uçuştu. Özellikle Martin Skrtel ve Mehmet Topal, arkadaşlarına acımadı! Koeman, oyuncularının hırsından memnun kalsa da sakatlık yaşanmaması adına zaman zaman sakin olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Rakibi anlattı

Hollandalı teknik adam, idmanın ardından öğrencilerine Trabzonspor ile ilgili bilgiler verdi. Rakibin güçlü ve zayıf yönlerini anlatan Koeman özellikle duran topların kendileri açısından büyük bir avantaj olabileceğine dikkat çekti. Sarı- Lacivertliler, yarınki zorlu maç öncesi son provasını bugün gerçekleştirecek.

Ekici’ye özel ilgi

Haberin Devamı

Erwin Koeman, zorlu sakatlık sürecini geride bırakan Mehmet Ekici’yle yakından ilgileniyor. Ekici, uzun bir aradan sonra Trabzonspor maçında kadroya geri dönecek. Koeman, öğrencisini en iyi şekilde hazırlamak için adeta üzerine titriyor. 57 yaşındaki teknik adam, hemen her antrenmanda Mehmet Ekici ile özel olarak konuşarak hem beklentilerini anlatıyor hem de motive ediyor.

Yüzler gülüyor

Fenerbahçe’nin dünkü antrenmanında sadece kemik sesleri yoktu. İdmandaki maç son derece sert geçmesine rağmen herkesin keyfi yerindeydi. Trabzonspor maçı öncesi futbolcuların moralleri yüksek. Samandıra’da oyuncular birbirlerine takılıp, yaptıkları esprilerle kahkaha sesleri yükselmesini sağladı.

YORUM YAZ