MENÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Kim çıkarsa çıksın, forma için savaşacak!

Kanarya'nın hocası İsmail Kartal, Beşiktaş derbisi ile ilgili olarak, "Ben hiçbir zaman mazeret üretmedim. Sakat ve cezalı oyuncularımız olabilir ama sahaya kim çıkarsa çıksın, Fenerbahçe'nin ve formasının başarısı için savaşacaktır" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Kim çıkarsa çıksın, forma için savaşacak!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu. Son günlerde yaşanan sakatlıkları ve cezalı oyuncuları dert etmediğini belirten tecrübeli teknik adam, elindeki oyuncu grubunun başarılı olacağına inandığını söyledi ve ekledi: "Ben çalıştırdığım takımlarda hiç bir zaman başarısızlık karşısında mazeret üretmedim. Derbi öncesi cezalı ve sakat oyuncularımız olabilir. Ancak bizim ideal kadro yapımızı alttan destekleyecek kaliteli oyunculara sahibiz."

Haberin Devamı

'Desteklerini yanımızda hissediyoruz'

"Sahaya kim çıkarsa çıksın, Fenerbahçe'nin ve formasının başarısı için savaşacaktır. Taraftarın desteği belki bu maçta arkamızda olmayacak ama biz onların sevgisini ve desteğini hep yanımızda hissedip, galibiyet için elimizden geleni yapacağız. Son 7 haftada yakaladığımız galibiyet serisini, Beşiktaş'ı da yenip taçlandırmak istiyoruz."

Yusuf Dursun

YORUM YAZ