MENÜ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'a eleştiri: En büyük çelişkisi...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 15. haftasında Sivasspor'la karşı karşıya geldi. Ligin liderine 3-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, hedefledikleri şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Fenerbahçe'nin bu sezon sergilediği deplasman performansını değerlendirdi.

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor'la karşı karşıya geldi. Sarı - lacivertliler sahadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan 90+ programında konuşan yazarımız Ali Ece, Fenerbahçe'nin bu sezon sergilediği deplasman performansını değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin son beş deplasmandan bir galibiyet elde etmesine dikkat çeken Ali Ece, "Şampiyon olma hedefiyle çıkılan bir yolda bu berbat bir grafik. Bu grafikle bu ligde şampiyon olamazsın." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın en büyük çelişkisini açıklayarak Yanal'a seslenen Ali Ece, "Bu taraftar sizi değil, sizin oynattığınız oyunu sevdiği için sizi çok istedi. Sizden o oyunu bekliyor. Siz o oyunu oynatmayacaksanız taraftar da sizin gelmenizin bir anlamı olmayacağını düşünmeye başlıyorlar." dedi.

Ersun Yanal zamanında deplasman ve iç sahada aynı oyunu oynayan bir Fenerbahçe olduğunu söyleyen Ali Ece, "Deplasmanda ilk golü attığın zaman deplasman kalmıyordu o zamanlar. Kruse'yi düzelene kadar oynatmayacaksın. Düzeldiğinde de sağ ön olmadı başka bir oyun formatı geliştireceksin." dedi.

YORUM YAZ