MENÜ

Fenerbahçe taraftarlarından Kuyt'a çağrı!

2016-17 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran Dirk Advocaat, bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olan Dirk Kuyt ile ilgili açıklamalarda bulundu. Advocaat, "Orada kendisine çok saygı duyuluyor. Bence Kuyt için Fenerbahçe'de çalışmak ideal olur" ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından Kuyt, kalp sorunu yaşayan Hollanda A Milli Takım teknik direktörü Ronald Koeman’a sosyal medyadan geçmiş olsun videosu yayınladı. Birçok Fenerbahçe taraftarları Kuyt’ın paylaşımına yorum yaparak, “Fenerbahçe’ye gel” çağrısında bulundular.

2016-17 sezonunda sarı-lacivertli takımı çalıştıran ve şu anda Feyenoord'da görev yapan Dirk Advocaat, Kuyt'ın Fenerbahçe'de antrenörlük yapmak istediğini söylemişti.

Haberin Devamı

Hollanda A Milli Takım teknik direktörü Ronald Koeman'nın kalp sorunu nedeniyle hastaneye kaldırıldığı bildirilmiş, Kuyt ise sosyal medyadan tecrübeli hocaya seslemiş ve “Umarım iyi olursunuz Ronald! Size hızlı bir iyileşme diliyorum ve umarım yakında görüşürüz” mesajı yayınlamıştı.

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve gösterdiği başarılı performansla sarı-lacivertli taraftarların sevgilisi olan eski futbolcu Dirk Kuyt’ın bu paylaşımına Fenerbahçeli taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Fenerbahçeli taraftarlar, sarı lacivertli takıma antrenör olarak gelmesi konusunda DİRK Kuyt’a mesajlar yağdırdı.

Üç sezon boyunca Fenerbahçe'de top koşturan Dirk Kuyt, sarı-lacivertli formayla çıktığı 130 maçta 37 gollük bir performans sergiledi. Hollandalı eski yıldız ayrıca 2013-14 sezonunda kazanılan şampiyonlukta önemli bir rol oynamıştı.

YORUM YAZ