MENÜ

"Fenerbahçe taraftarı o duyguyu çok özledi"

Fenerbahçe, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Novak, Mert Hakan Yandaş ve Barış Sungur ile kadrosunu güçlendirdi. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür Fenerbahçe'nin yeni transferleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Transfer döneminin hızlı takımı Fenerbahçe, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Novak, Mert Hakan Yandaş ve Barış Sungur ile kadrosunu güçlendirdi.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür Fenerbahçe'nin yeni transferleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'nin iyi profesyoneller transfer ettiğini vurgulayan Erman Özgür, "Emre Belözoğlu sonrası Fenerbahçe Kulübü'ne aidiyet duygusuyla sahaya çıkartacağı özel oyuncular aldı. Novak çok iyi bir profesyonel. Mert Hakan Yandaş'ın da çok yüksek konsantrasyonlu bir sezon başlangıcı bekliyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin aldığı bu oyuncuların ilk 11'de bir yeri olduğunu ve kimsenin bu oyunculara itiraz etmeyeceğini söyleyen Erman Özgür, "Bence çok özlenmiş bir duygu. Fenerbahçe maç kaybederken canını dişine takan oyuncu görmek Fenerbahçe taraftarının da çok özlediği profil. Caner ve Gökhan bu açıdan bakarsak çok doğru transferler." dedi.

YORUM YAZ