MENÜ

"Fenerbahçe taraftarının 1 numaralı yıldızı olacak"

Fenerbahçe, Süper Lig'in 16. haftasında ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde konuk etti. Sarı-lacivertliler derbiyi 3-1'lik skorla kazanan taraf oldu. Fenerbahçe forması giyen Ozan Tufan, derbiye hem performansıyla hem de attığı golle damga vurdu. Fanatik TV'de yayınlanan 'SosyoFanatik' programına konuk olan Fenerbahçeli ünlü yönetmen Murat Şeker, Nihat Uzel'in sorularını yanıtladı. Ozan Tufan'ın derbi performansını değerlendiren Murat Şeker, başarılı futbolcudan övgüyle bahsetti.

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş'ı evinde konuk etti. Sarı-lacivertliler derbiyi 3-1'lik skorla kazanan taraf oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe forması giyen Ozan Tufan, derbiye hem performansıyla hem de attığı golle damga vurdu.

Fanatik TV'de yayınlanan 'SosyoFanatik' programına konuk olan Fenerbahçeli ünlü yönetmen Murat Şeker, Nihat Uzel'in sorularını yanıtladı. Ozan Tufan'ın derbi performansını değerlendiren Murat Şeker, başarılı futbolcudan övgüyle bahsetti.

Ozan Tufan'ın Fenerbahçe'deki performansını değerlendiren Murat Şeker, "Ozan Tufan, Anadoludan İstanbul'a gelip, kaybolup gitmedi. Hatta küllerinden doğdu diyebiliriz. Bu performansı ve bu coşkuyu yakaladıktan sonra hiçbir futbolcu bundan vazgeçmek istemez. Çünkü oldu." dedi.

Ozan Tufan'ın fizik yetkinliğinin zaten olduğunu söyleyen Murat Şeker, "Birkaç maç oynadıktan sonra Fenerbahçe taraftarının bir numaralı yıldızı olarak. Kimse bundan vazgeçmek istemez" dedi.

YORUM YAZ