MENÜ

Fenerbahçe taraftarından büyük hazırlık!

Fenerbahçeli taraftarlar, hakem kararlarının futbolun önüne geçtiği Sivasspor maçının ardından, Başkan Aziz Yıldırım'ın şike davasında aldığı cezaları onayan Yargıtay'ı ve puan kayıplarına yol açan hakem hataları için TFF'yi protesto etme kararı aldı.

Fenerbahçe taraftarından büyük hazırlık!

Sarı-Lacivertli taraftarlar harekete geçiyor... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin gözaltına alınmasıyla 3 Temmuz 2011'de başlayan şike davasının ardından çok sayıda protesto yürüyüşü düzenleyen, davanın tüm duruşmalarında adliye bahçesindeki yerini alan taraftarlar pazar günü yine sokağa dökülecek. Fenerbahçeli Avukatlar Derneği'nin çağrısı üzerine Kasımpaşa maçı öncesi saat 14.00'te Bağdat Caddesi'nde toplanma kararı alan Fenerbahçeliler, buradan Şükrü Saracoğlu Stadı'na yürüyecek. Yürüyüşün amacı, Başkan Aziz Yıldırım'a şike davasında Özel Yetkili Mahkeme tarafından verilen cezaların 'paralel devlet' tartışmalarının gölgesinde Yargıtay tarafından onanmasını protesto etmek. Yöneticilerin yeniden yargılanmasını talep edecek olan taraftarlar, Sivasspor maçında hakem Yunus Yıldırım'ın verdiği hatalı kararlar yüzünden puan kaybı yaşandığı için de Federasyon'u protesto edecek.

Haberin Devamı

Öte yandan Fenerbahçeliler, çarşamba günü Taksim'de bir gösteri düzenlemek için de sosyal medyadan çağrıda bulunuyor. Valiliğin Taksim'de düzenlenen gösterilere olan tavrı düşünüldüğünde, Fenerbahçelilerin gerçekleştireceği olası bir yürüyüşe izin verilmeyebilir.

YORUM YAZ