MENÜ

Fenerbahçe taraftarına çirkin muamele

İspanya'da EuroLeague maçında Barcelona'nın konuğu olan Fenerbahçe'de takımını desteklemeye salona giden taraftarlar büyük bir şok yaşadılar. İspanyol güvenlik güçleri Sarı Lacivertli taraftarları köpekle arayınca sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Aynı olayın bir önceki gün Norveç'te Beşiktaşlı taraftarlara da uygulanmasının ardından sosyal medyada ortaya çıkan görüntüler oldukça konuşulacak cinsten.

Fenerbahçe taraftarına çirkin muamele

Turkish Airlines EuroLeague'in 10. maç döneminde temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Barcelona ile karşı karşıya geldi. Takımlarını desteklemek için de Türk taraftarlar tribündeki yerlerini aldı.

Haberin Devamı

Mücadeleye gölge düşüren görüntüler ise sosyal medyaya sızdıktan sonra tam anlamıyla şok etkisi yarattı. Fenerbahçeli taraftarlar İspanyol güvenlik güçleri tarafından köpekle arandılar. Bu olay büyük bir yankı uyandırdı.

Beşiktaş tarafatrları da maruz kaldı

Beşiktaşlı taraftarlar da bir önceki gün aynı muameleye Norveç'te deplasman dönüşü maruz kalınca sosyal medyada yayılan isyan dalgası da büyüdü. Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Sarpsborg ile deplasmanda karşılaşmış ve 2-0'dan müthiş bir geri dönüşe şmza atarak sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmıştı. Evine mutlu olarak dönen Beşiktaşlı taraftarlar da Norveç polisinin köpekle aramasına takıldı. Bu olayların kısa zamanda büyük ses getirmesinin ardından nasıl bir tavır takınılacağı da merak konusu.

YORUM YAZ