MENÜ

Fenerbahçe taraftarı şov yaptı, Göztepe maçı öncesi İzmir alev aldı!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında İzmir ekibi Göztepe'ye konuk olacak. Fenerbahçe taraftarı da maç öncesi takımlarına moral vermek için takımın kaldığı otelin önünde toplantı. Meşaleler ve tezahüratlarla Fenerbahçe'ye sevgi gösterinde bulunan taraftarları Fenerbahçe yardımcı antrenörü Volkan Ballı sosyal medya hesabından yayınladı. Volkan Ballı, paylaştığı görüntülere "Fenerbahçe’mizin en önemli kalelerinden biri olan İzmir’deyiz. Takımımızı bağrına basan İzmirli taraftarlarımıza teşekkürler" yazdı.

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, İzmir ekibi Göztepe'ye konuk olacak. Fenerbahçe taraftarı da maç öncesi takımlarına moral vermek için takımın kaldığı otelin önünde toplantı.

Haberin Devamı

Meşaleler ve tezahüratlarla Fenerbahçe'ye sevgi gösterinde bulunan taraftarları Fenerbahçe yardımcı antrenörü Volkan Ballı sosyal medya hesabından yayınladı.

Volkan Ballı, paylaştığı görüntülere "Fenerbahçe’mizin en önemli kalelerinden biri olan İzmir’deyiz. Takımımızı bağrına basan İzmirli taraftarlarımıza teşekkürler" yazdı.

YORUM YAZ