MENÜ

Fenerbahçe taraftarı isyan ediyordu... Erol Bulut açıkladı!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 14. haftasında evinde konuk ettiği Medipol Başakşehir'i 4-1 yendi. Sarı-lacivertliler alınan bu sonuçla puanını 26'ya yükseltti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut maçın ardından birçok konuda açıklama yaptı. Erol Bulut, öz eleştiride bulunarak taraftarın da hemen hemen her hafta sosyal medyada isyan ettiği konulara dikkat çekti. Bulut, pozisyon vermek ve hücum konusunda sıkıntıları olduğunu üzerine çalışacaklarını ifade etti.

Süper Lig'in 14. haftasında Fenerbahçe, evinde konuk ettiği Medipol Başakşehir'i 4-1 yendi. Sarı-lacivertliler alınan bu sonuçla puanını 26'ya yükseltti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut maçın ardından birçok konuda açıklama yaptı. Erol Bulut, öz eleştiride bulunarak taraftarın da hemen hemen her hafta sosyal medyada isyan ettiği konulara dikkat çekti.

Süper Lig'de 15. haftayı bay geçecek olan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut bu arayı çok iyi değerlendireceklerini ifade ederek, "Eksiklikleri gidereceğiz. Sahada çalışmamız lazım, bazı eksiklikler var. Kendi kalemizde rakibe verdiğimiz pozisyonlar var. Hücumda pozisyonu daha iyi değerlendirmeyle ilgili. Sakatlarımız evet var. 1-2 kişi dönebilir gibi gözüküyor ama önümüzdeki günlerde süreci daha iyi göreceğiz” dedi.

YORUM YAZ