MENÜ

Fenerbahçe Süper Lig'e bu 11'le başlıyor!

Fenerbahçe, sezonu yarın Rizespor deplasmanında açıyor. Emre Belözoğlu ve Erol Bulut önderliğinde büyük bir yapılanmaya giden Sarı-Lacivertliler’de ilk hafta 4 yeni transferin 11’de olması bekleniyor.

Fenerbahçe Süper Lig'e bu 11'le başlıyor!

Yeni teknik direktör, yeni transferler, yeni sezon ve tek hedef şampiyonluk... Fenerbahçe, Süper Lig’de 2020- 21 sezonunu yarın Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maç ile açacak. Kanarya, Emre Belözoğlu ve Erol Bulut önderliğinde kadroda önemli bir revizyon yaptı. Tam 11 yeni isim imza attı. Taraftarlar, yeni yıldızladı sahada görmeyi sabırsızlıkla bekliyor. Ancak ligin il haftasında yenilerden 4 ismin 11’de olması bekleniyor: Gökhan Gönül, Caner Erkin, Sinan Gümüş ve Mame Thiam...

Haberin Devamı

Novak yedek

Sezonun flaş transferlerindne Mert Hakan Yandaş, Milli Takım’dan sakat döndüğü için ilk iki hafta forma giymesi zor. Takıma geç katılan Mauricio Lemos ve Enner Valencia muhtemelen yarınki mücadeleye yedek başlayacak. Transfer olduktan kısa süre sonra koronarvirüs nedeniyle karantinaya giren ve bu nedenle birçok antrenman kaçıran Jose Sosa’nın yedek soyunması da muhtemel. Erol Bulut’un yarın sol bekteki ilk tercihi Caner Erkin olacağı için Filip Novak da kulübede oturacak.

Serdar zor

Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan isimlerden biri de Serdar Aziz. Başarılı savunmacının oynama ihtimali az da olsa var ancak kendisiyle ilgili son karar maç saatinde verilecek. Görev yapamaması halinde Sadık Çiftpınar forma giyebilir. Stoperdeki diğer ismin ise Zanka olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Süper Lige bu 11le başlıyor

YORUM YAZ