MENÜ

Fenerbahçe Stadı görsel şölene sahne oldu

Ülker Stadı tam anlamıyla görsel şölene sahne oldu. Derbi heyecanı Fenerbahçe taraftarının yaptığı koreografiyle başladı. Ardından Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar vatan için birlikte tezahürat yaptı.

Fenerbahçe Stadı görsel şölene sahne oldu

Fenerbahçeli taraftarlar rakiplerine gönderme yapan bir koreografi şova imza attı. Tüm tribünler ellerindeki Sarı-Lacivertli kartonları kaldırdı. Daha sonra Spor Toto Tribünü’nde Galatasaray’ın Kadıköy’de son galibiyetinin 1999 yılında olduğu belirtilerek, açılan dev pankartta “Gelenekte 19. yıl” yazıldı. Bu pankartın altında ise “Yönetmen Fenerbahçe” yazısı yer aldı. Bu pankartın ardından aynı tribünde 3 boyutlu bir görsel sergilendi. Görselde, bir Fenerbahçeli taraftarın tek eliyle ağlayan aslanın boğazını sıkması dikkati çekti. Maraton tribününün tamamında ise kartonlarla “Kaderinden kaçamazsın” yazısı oluşturuldu.

Taraftardan ortak tezahürat

Ülker Stadı, bu sezonun en kalabalık günlerinden birini derbide yaşadı. Tribünleri tıklım tıklım dolduran Sarı-Lacivertli taraftarlar, maç öncesi takımlarına büyük destek verdi. Öte yandan Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı ortak tezahürat yaptı. Fenerbahçeli taraftarların başlattığı “Vatan sana canım feda” tezahüratına Sarı-Kırmızılı taraftarlar da katılınca ortaya güzel görüntüler çıktı. Daha sonra Galatasaraylı taraftarların “Şehitler ölmez vatan bölünmez” tezahüratına Fenerbahçeli taraftarlar alkışla karşılık verdi.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden kareler

Haberin Devamı
YORUM YAZ