MENÜ

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu: Oyunu bozacağız!

Fenerbahçe üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası küçük çaplı bir krize girerken, başta Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut olmak üzere futbolcular hatta Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un yönetimi eleştirilerin hedefi olmuştu. Yapılan tartışmalara son noktayı Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu koydu. Kadıköy'de alınan Yeni Malatyaspor mağlubiyetiyle harekete geçtiklerini ifade eden Emre Belözoğlu, 12. adama mesaj verdi.

Fenerbahçe'nin bu sezon Kadıköy'de aldığı kötü sonuçlar, yıllardır süregelen yenilmezlik serilerin bitmesi başta Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut olmak üzere futbolcular, hatta Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un eleştirilmesine yol açtı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, yapılan tartışmalara son noktayı FB TV'de koydu.

Fenerbahçe'nin büyüklüğünün sadece şampiyonluk büyüklüğü olmadığının altını çizen Emre Belözoğlu, "Türkiye'de lig sıralamasında bizim arkamızda olan birçok takım şampiyonluk sözleri sarf ediyor. Bizim de sanki durumumuz çok kötüymüş gibi bir algı söz konusu... Ben bunu Fenerbahçe'nin büyüklüğüne bağlıyorum. Uzun senelerdir gelmeyen bir şampiyonluk da var." dedi.

Fenerbahçe taraftarının sabırsızlığını çok iyi anladığını ifade eden Emre Belözoğlu, "Ben onların ne istediğini çok iyi biliyorum. Saha içinde bu oyunları biz bozacağız. Süreci doğru yöneteceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kötü günlerde taraftarımız bize destek olmuştur. Ben de oynarken o desteği beklerdim hep... Bazı futbolcu arkadaşlar bunu istediklerini söylediler. Ben de onlara şüpheleri olmaması gerektiğini söyledim." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ