MENÜ

Fenerbahçe sol beke panzer getirecek!

Premier Lig’e veda eden Huddersfield, Swansea ve Stoke City gibi bazı oyuncularını kiralık gönderecek. Fenerbahçe, İngiliz ekibinin sol bek oyuncusu Erik Durm’un durumunu soracak.

Fenerbahçe sol beke panzer getirecek!

Fenerbahçe, tarihin en kötü sezonunu unutturmak için bu yaz kapsamlı bir transfer operasyonuna girişecek. Takviye yapılmasına kesin gözüyle bakılan bölgelerden biri sol bek. Sarı-Lacivertliler, burayı güçlendirmek için gözünü İngiltere’ye çevirdi. Huddersfield, bitime haftalar kala Premier Lig’den düştü. İngiliz ekibi, aynı Swansea ve Stoke City gibi maliyetleri düşürmek adına bazı oyuncularını kiralık olarak gönderecek. Fenerbahçe, bu isimler arasında yer alması beklenen Erik Durm için harekete geçiyor.

Haberin Devamı

Sözleşmesi bitiyor ama...

Durm’un kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ancak Lacivert- Beyazlılar’ın 1 yıl uzatma opsiyonu var. Eğer bu kullanılmazsa, Alman oyuncu bedelsiz olarak transfer edilebilir. İngliliz basınına göre Huddersfield, Durm ile yeni kontrat yaptıktan sonra kiralık gönderme ihtimali üzerinde duruyor. Sportif direktör Comolli’nin, Alman sol bekin durumunu sorup, alacağı cevaba göre harekete geçeceği öğrenildi.

YORUM YAZ