MENÜ

Fenerbahçe - Sivasspor maçı öncesi Yiğidolar'a övgü: Altay Bayındır yeterli olmayacaktır!

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, evinde Sivasspor'u konuk ediyor. Karşılaşma öncesi editörümüz Hakan Ateşler, her iki takım için de değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe, bu akşam saat 21.00'de Sivasspor'u konuk edecek. Editörümüz Hakan Ateşler, karşılaşma öncesi her iki takımı da Fanatik TV'ye değerlendirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi umutlarının yeşerdiğini dile getiren Ateşler, ''Trabzonspor’un UEFA’dan aldığı men cezası, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunun puan durumundaki sıralamasını bir kademe aşağıya çekti. Bu da aslında Sivas ve Galatasaray’ın yanında Fenerbahçe, Beşiktaş hatta Alanyaspor gibi takımları da umutlandırdı diyebiliriz. Gerçekten her takım Şampiyonlar Ligi ön elemesi için büyük savaş veriyorlar. '' dedi.

Sivasspor'u favori olarak gören Ateşler, ''Fenerbahçe savunmasında kim oynarsa oynasın sarı-lacivertliler her maç pozisyon vermeye devam ediyorlar. Son haftalarda Emre Belözoğlu’ndan Ferdi Kadıoğlu’na ve Ozan Tufan’a kadar yaş skalasında boşluk olan oyuncular oynadı. Ama bu oyuncular ikinci sırada. Birinci sırada Altay Bayındır var. Kayseri, Göztepe, Gençlerbirliği gibi takımlarla oynanan maçlarda Altay ön plana çıkıp puanları getirebiliyor. Galatasaray, Trabzonspor gibi bir üst kademe takımlar geldiği zaman o golleri kaçırmıyorlar ve atıyorlar. Sivasspor'un da ben bu üst takımlardan biri olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe savunması verirse o pozisyonları Sivasspor forvetlerinin değerlendireceğini ve Altay’ın da burada yeterli olamayacağını düşünüyorum'' dedi.

YORUM YAZ