MENÜ

Fenerbahçe - Sivasspor karşılaşmasına Mert Hakan Yandaş yorumu!

Sivasspor, Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Bu akşam saat 21.00'de oynanacak karşılaşma öncesi editörümüz Necati Albayrak, Sivasspor cephesini Fanatik TV'ye değerlendirdi.

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, evinde Sivasspor'u konuk ediyor. Karşılaşma öncesi Necati Albayrak, Sivasspor'da yaşanan son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Haberin Devamı

Bu mücadelenin Sivasspor için sezon finali niteliğinde olduğunu belirten Necati Albayrak, ''Sezon finali olarak değerlendirilebilecek çok önemli bir müsabaka. Yiğidolar da bu önemli karşılaşmada sakataların ve eksiklerin durumu en fazla merak edilen husus çünkü Sivasspor haftalardır sezona damga vuran orta sahasından yoksundu. Hücum hattında da eksik kalındı. Özellikle Hakan Arslan’ın tam olarak iyileştiğini, hafta boyunca takımla birlikte çalıştığını ve hazır hale geldiğini belirtelim. Dolayısıyla Sivasspor'un bu kritik mücadelede eksiksiz bir şekilde sahada olabileceğini ve sezon finali olarak bakılan bu karşılaşmaya da yüksek motivasyonla hazırlandıklarını belirtelim.'' dedi.

Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe ile anılmasının karşılaşmaya olumlu yansıyacağını dile getiren Necati Albayrak, ''Sivasspor’un yıldızı Mert Hakan Yandaş için de önemli br müsabaka, haftalardır ismi Fenerbahçe ile anılıyor, anlaştığı belirtiliyor. Mert Hakan Yandaş’ın adı Galatasaray'la anıldığı dönemde de Galatasaray'a karşı sahaya çıkmış ve maçın başından sonuna sahanın en iyilerinden bir tanesi olmuştu performans olarak. Fenerbahçe’ye karşı da aynı motivasyonla takımı için elinden geleni yapacağını bekliyoruz.'' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ