MENÜ

Fenerbahçe Rony Lopes transferi için görüşmelere başladı

Corona virüsü nedeniyle liglerin askıya alınmasını fırsat bilen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertli ekip, bu sezon çok sorun yaşadığı kanat bölgesini güçlendirmek için harekete geçti. İspanya'da Sevilla forması giyen Portekizli yıldız Rony Lopes ile temasa geçti.

Fenerbahçe Rony Lopes transferi için görüşmelere başladı

Yeni sezonun kadro planlamasına start veren Fenerbahçe'de kanat oyuncusu için arayışlar da hız kazandı. Bu sezon Rodrigues, Deniz, Ferdi kanat rotasyonundan neredeyse hiç verim alamayan, Moses ile de yollarını ayıran yönetim iki kaliteli yıldız transfer etmek istiyor.

Haberin Devamı

Gelen bilgilere göre listenin ilk sırasına Sevilla'dan Rony Lopes alındı.Portekizli yıldız sezon başında Monaco'dan transfer edildi. Sevilla'nın 25 milyon euro ödeyerek aldığı Rony Lopes beklentilerin çok altında kaldı. Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe yönetimi, 24 yaşındaki futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor.

B planı hazır

Bu sezon 13 maçta oynayan ve hiç gol atamayan Rony Lopes'in piyasa değeri 10 milyon euroya kadar düşmüş durumda. Menajer düzeyindeki görüşmeler kısa süre içinde başlayacak. Rony Lopes'i transfer gündemine alan Fenerbahçe'nin Milan formasını giyen Samu Castillejo'yu da B planı olarak düşündüğü öğrenildi. İspanyol futbolcu, Serie A performansıyla büyük hayal kırıklığı yarattı.

YORUM YAZ