MENÜ

Fenerbahçe Ramires'i bekliyor

Orta sahaya bir ismi daha takıma kazandırmak isteyen Fenerbahçe'de liste oldukça kabarık. En çok istenilen isim ise Chelsea'nin orta sahası Ramires...

Fenerbahçe Ramires'i bekliyor

Bu sezon oldukça iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Fenerbahçe'de yönetim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ramires’in fiyatı düşerse

Orta sahaya mutlaka bir oyuncu daha isteyen teknik direktör Vitor Pereira’nın raporuyla çalışmalara hız kazandıran sportif direktör Guliano Terraneo, bu bölgeye de en kısa sürede takviye yapacak. Aziz Yıldırım, her ne kadar ‘yok’ dese de listedeki ilk isim Chelsea’nin yıldızı Ramires. Brezilyalı için temaslar sürüyor. Ancak yüksek maliyeti nedeniyle görüşmeler ağır ilerliyor. Eğer Ramires konusunda rakam Sarı-Lacivertliler’in istediği düzeylere inerse bir dünya yıldızı daha Fenerbahçe formasını giyecek.

Cumartesi akşamına damgasını vurdu!

Milivojevic haber bekliyor

Fenerbahçe’nin orta saha gündemindeki önemli isimlerden biri de Pereira’nın, son takımı Olympiakos’tan Milivojevic’ti. 23 yaşındaki orta saha oyuncusu özellikle son transferlerden sonra Fenerbahçe forması giymek için adeta sabırsızlanıyor. Her fırsatta İstanbul’a gelmeye sıcak baktığını ifade eden Sırp oyuncuyu Pereira da çok istiyor. Ancak Yunan ekibi istediği 8 milyon Euro bonserviste indirime yanaşmıyor.

Son ihtimal Ozan Tufan

Sarı-Lacivertliler’in geçen sezondan bu yana transfer listesinde bulunan Ozan Tufan için Pereira’nın olumsuz raporu nedeniyle görüşmeler askıya alınmıştı. Ancak Fenerbahçe yine de bu transferi tam olarak gündeminden çıkarmış değil. 20 yaşındaki milli yıldız için listedeki diğer isimler olmazsa yeniden devreye girilecek. Bir süredir adı İspanyol devi Valencia ile anılan Ozan’ın transferiyle ilgili henüz resmi bir gelişme yok.

Haberin Devamı
YORUM YAZ