MENÜ

"Fenerbahçe rakiplerinin en önemli taşlarını aldı"

Süper Lig'in dördüncü haftasında Fenerbahçe, evinde ağırladığı Fatih Karagümrük'ü 2-1'lik skorla geçti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, maçın öne çıkan isimlerini değerlendirdi. Serkan Akcan, "Nazım Sangare ve Novak'ın takımda olması Caner ve Gökhan'ı da oynamaları için tetikliyor." dedi.

Fenerbahçe'de Süper Lig'in dördüncü haftasını galibiyetle tamamladı. Sarı-lacivertliler, Kadıköy'de konuk ettiği Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Serkan Akcan, maçın öne çıkan isimlerini değerlendirdi.

Caner ve Gökhan'ın hala bu ligin referans bekleri olduğunu söyleyen Serkan Akcan, "Türk milli takımının sağ beki Nazım Sangare'yi alıyorsun, yedek bekliyor; geçen sezon ligin altın karmasına sol bek olarak giren Novak'ı alıyorsun, yedek bekliyor. Bu iki oyuncunun olması Caner ve Gökhan'ı da tetikliyor." dedi.

Beşiktaş ve Trabzonspor'un o boşlukları dolduramadığını söyleyen Serkan Akcan, "Fenerbahçe geniş bir kadro kurmakla kalmadı, rakiplerinin de silahlarını aldı" dedi.

YORUM YAZ