MENÜ

Fenerbahçe Porto'ya karşı

Ligin ikinci devresinde şaha kalkan ve 8 maçtır kazanan Sarı-Lacivertliler, Avrupa'nın üst düzey ligleri baz alındığında şu an Porto'nun (10) ardından en iyi galibiyet serisine sahip ikinci takım konumunda...

Fenerbahçe Porto'ya karşı

Süper Lig’de özellikle ikinci yarıda fırtına gibi esen Fenerbahçe, lider Trabzonspor’la arasındaki puan farkını hızlı bir şekilde kapatmayı başardı. Sarı-Lacivertliler, bu dönemde adeta önüne geleni devirdi; rakiplerinin puan ya da puanlar almasını engelledi. 8 maçlık bir galibiyet serisi yakalayan Aykut Kocaman’ın öğrencileri, üst üste alınan zaferlerle de Avrupa’da ikinci sıraya oturdu! Sarı-Lacivertliler, Avrupa’nın üst düzey ligleri baz alındığında şu an üst üste galibiyet sayısı en yüksek olan ikinci takım konumunda yer alıyor. Aralarında İspanya, İngiltere, Almanya, İtalya, Hollanda, Fransa, İskoçya ve Portekiz’in bulunduğu liglerde Kanarya’yı geçen tek kulüp ise Porto.

Antep’in de bileği bükülmüyor

Lacivert-Beyazlılar, ülkesinde üst üste 10 galibiyetle açık ara liderliğini sürdürüyor. Porto ve Fenerbahçe’nin yakaladığı bu istikrara ise diğerlerinin ulaşması şu an için zor gözüküyor. Ayrıca ligimizin Fenerbahçe gibi benzeri bir çıkış gösteren ekibi de Gaziantepspor. Kırmızı-Siyahlılar da, Tolunay Kafkas yönetiminde 5 karşılaşmadır, sahadan 3 puanla ayrılmayı başarıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ