MENÜ

Fenerbahçe oyununa tam not: Zor maç kaybeder!

Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti. Alınan bu sonuçla Sarı-lacivertliler puanını 17'ye yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Antalyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasını yorumladı.

Fenerbahçe ligin 7. haftasında Antalyaspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti. Alınan bu sonuçla Sarı-lacivertliler puanını 17'ye yükseltti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Antalyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasını yorumladı.

Fenerbahçe oyuncularının skordan tedirgin olmadığını ifade eden Erman Özgür, "Maç beraberliğe geldiğinde hiç tedirgin olmadılar, aynen devam ettiler. Maçı Fenerbahçe için zorlaştıran unsur Antalyaspor değildi; Fenerbahçe kaçırdığı goller üzerinden maçı kendisi için zorlaştırdı." dedi.

Fenerbahçe'nin bulduğu her gol pozisyonunu kaçırdığını ifade eden Erman Özgür, "Fenerbahçe için ortak söylem 'Her oyuncunun kafasında ofansif olarak skor yapmak var' Fenerbahçe'de bir Altay pozisyona girmedi. Bu takım çok zor maç kaybeder. Fenerbahçe futbolun doğrularını oynuyor" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ