MENÜ

Fenerbahçe Opet'te 8 Covid vakası! Maç ertelendi

Fenerbahçe Opet, kontrol amaçlı yapılan Covid-19 testleri sonucunda, takım içerisinde toplamda 5 sporcu ve 3 teknik personelin sonuçlarının pozitif çıktığını ve 30 Ocak 2022 Pazar günü oynanması planlanan Sarıyer Belediyesi maçının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Fenerbahçe Opet'te 8 Covid vakası! Maç ertelendi

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, kontrol amaçlı yapılan Covid-19 testleri sonucunda, toplamda 5 sporcu ve 3 teknik personelin sonuçlarının pozitif çıktığını ve 30 Ocak 2022 Pazar günü oynanması planlanan Sarıyer Belediyesi-Fenerbahçe Opet maçının ileri bir tarihe ertelendiği açıkladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımıza kontrol amaçlı yapılan Covid-19 testleri sonucunda, toplamda 5 sporcu ve 3 teknik personelimizin sonuçları pozitif çıkmıştır. Sporcularımızın ve teknik personelimizin izolasyon ve tedavi süreçleri devam etmektedir."

"Bu sebeple 30 Ocak 2022 Pazar günü oynanması planlanan Sarıyer Belediyesi-Fenerbahçe Opet karşılaşması ileri bir tarihe ertelenmiştir. Sporcularımıza ve teknik personelimize geçmiş olsun diler, kamuoyunun bilgisine sunarız."

YORUM YAZ