MENÜ

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat İstanbul'da

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat, Sarı Lacivertliler'le görüşme yapmak üzere İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat İstanbul'da

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat, Sarı Lacivertliler'le görüşme yapmak üzere İstanbul'a geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Advocaat'ın bugün Sarı Lacivertliler'le sözleşme imzalayarak, akşam idmanında futbolcularla tanışması bekleniyor.

Perşembe akşamı oynanacak olan Grasshoppers maçında sahaya Fenerbahçe'nin teknik direktörü sıfatıyla çıkacak olan tecrübeli teknik adam, havalimanı çıkışında ısrarlı soruları yanıtsız bıraktı. Advocaat'ı İstanbul'da kulüp adına genel menajer Hasan Çetinkaya karşıladı.

Vitor Pereira'nın Fenerbahçelileri çıldırtan sözleri

"Böyle bir teklifi reddedemezdim"

Advocaat Türkiye'ye gelmeden sıcağı sıcağına ilk açıklamalarını FANATİK'e yapmış ve "Kulüp takımı çalıştırmayı bir süre önce bırakmıştım. Ancak Fenerbahçe bana inanılmaz bir teklifle geldi. Ben de kabul ettim. Böyle büyük bir kulübün böyle müthiş teklifi asla reddedilemezdi.Konuyla ilgili daha sonra uzun bir açıklama yapacağım" demişti.

Bu sefer Persie istedi!

Van Persie'nin 18 yaşında genç bir futbolcu olduğu dönemde Dick Advocaat İskoç ekibi Glasgow Rangers'ı çalıştırıyordu. Hollandalı teknik adam büyük gelişme gösteren Van Persie'yi o yıllarda keşfetmiş ve takımına katmak istemişti. Ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Aynı hikayenin bu defa ise tersi yaşandı! Vitor Pereira ile birçok sorun yaşayan Van Persie'nin yeni hoca arayışlarında Dick Advocaat'dan yana tavır takındığı ve ısrarcı olduğu öğrenildi.

Bu hikayenin benzeri ise geçen sezon Galatasaray'da yaşanmış, yıldız oyuncu Sneijder vatandaşı Riekerink'in Mustafa Denizli'den sonra hoca olmasında büyük pay sahibi olmuştu.


Dick Advocaat kimdir?





Haberin Devamı
YORUM YAZ