MENÜ

Fenerbahçe'nin haftası

Sarı-Lacivertliler, peş peşe 3 resmi maçını kazandı; futbolcuların keyfi yerine geldi. Oyuncular, hafta sonunda son dönemdeki en mutlu tatillerini yaptı. Kanarya, Galatasaray’ın Trabzon; Beşiktaş’ın Antalya deplasmanına gideceği önümüzdeki hafta sahasında Konya’yı da devirip seriyi sürdürmeye kararlı.

Fenerbahçe'nin haftası

Fenerbahçe, kupada Beşiktaş’ı yendikten sonra 5 resmi maçta galibiyet yüzü görememişti. Bu süreçte moraller dibe vurmuş, futbolcular Kadıköy’de kendi taraftarlarının protestosuna maruz kalmıştı. Ancak kupadaki Kayseri deplasmanıyla işler tersine döndü. Önce buradan 3-0’lık galibiyetle dönen Fenerbahçe, ardından ligde Osmanlı’yı son dakika golüyle yendi. Alanya deplasmanında 2-0’dan gelen 3-2’lik zafer ise Sarı-Lacivertliler’i iyice coşturdu.

Tırmanış zamanı

Advocaat, hafta sonunda futbolcularına 2 günlük izin vermişti. Oyuncular, güzel sonuçların ardından son dönemdeki en mutlu, en keyifli tatillerini yaptı. Fenerbahçe’de gözler şimdiden önümüzdeki hafta sonuna çevrildi. Ligin 25. haftasında lider Beşiktaş, Eto’o’lu Antalya deplasmanına çıkacak. Galatasaray ise Trabzonspor’a konuk olacak. Sarı-Lacivertliler, iki ezeli rakibinin zorlu deplasmanlarda olacağı bu haftada, Kadıköy’de Konya’yı devirerek üst sıralara doğru tırmanışa geçmenin peşinde.

1'i gitti 3'ü kaldı

Dick Advocaat, Osmanlı maçının ardından oyuncularına bir konuşma yapmıştı. Tecrübeli çalıştırıcı, “Önümüzde uzun bir yol var. Eğer inanırsanız, başarırsınız. Futbolda zor vardır ama imkansız diye bir şey yoktur. Şampiyonluk şu an zor görünse de tarihe bakıldığında bunun örnekleri var” demiş ve Galatasaray derbisine kadar olan 4’maçlık periyodu 12 puanla kapatma hedefi koymuştu. Tecrübeli çalıştırıcı, bu süreçte Sarı-Kırmızılılar’ın puan kaybedeceğine ve böylece ezeli rakiplerini geçeceklerine inanıyor. Fenerbahçe, bu serinin ilk ayağı olan Aytemiz Alanya deplasmanında kazanmayı başardı. Sarı-Lacivertliler, Atiker Konya, Kardemir Karabük (d) ve Akhisar Bld. maçlarını da kazanarak 28. haftada Türk Telekom Arena’ya formunun zirvesinde çıkmak istiyor.


Aykut Kocaman: Böyle bir anlaşma yok




Haberin Devamı
YORUM YAZ