MENÜ

Fenerbahçe, Mesut Özil transferini bitiriyor!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Fenerbahçe, Mesut Özil transferine mutlu sona çok yakın. Sarı lacivertli formayı giymesine kesin gözüyle bakılan Mesut Özil, Fenerbahçe taraftarını bir hayli heyecanlandırıyor. Fanatik TV'de yayınlanan Çifte Şans programında Ceyla Büyükuzun ve Can Tongo, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye yapacağı katkıyı değerlendirdi ve bu transferin detaylarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, Mesut Özil transferi için harekete geçti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da daha önce "Gerçekleşmesi zor bir rüya" ifadesini kullandığı Mesut Özil transferinde mutlu son yakın.

Haberin Devamı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen 32 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertli kulüp ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Çifte Şans programında bu transferin detaylarını değerlendiren Ceyla Büyükuzun ve Can Tongo, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye yapacağı katkıyı değerlendirdi.

Can Tongo, Mesut Özil'in en kötü halinin bile Fenerbahçe'de fark yaratacağını belirtti. İşte Mesut Özil transferine dair tüm detaylar...

YORUM YAZ