MENÜ

Fenerbahçe & Mesut Özil transfer haberi | "Alex modeli"

Fenerbahçe son dakika transfer haberi... Mesut Özil'in transfer dedikoduları ülke gündemine bomba gibi düştü. Günlerdir manşetlerden düşmeyen transfer iddiasını Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Serkan Akcan da yorumladı. Mesut'a göre Fenerbahçe mi, Fenerbahçe'ye göre Mesut mu? sorusunu yanıtlayan Serkan Akcan, Mesut Özil'in Fenerbahçe'de bir Alex modeli gibi olacağını söyledi.

Fenerbahçe son dakika transfer haberi... Mesut Özil'in transfer dedikoduları ülke gündemine bomba gibi düştü.

Haberin Devamı

Günlerdir manşetlerden düşmeyen transfer iddiasını Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Serkan Akcan da yorumladı.

Mesut'a göre Fenerbahçe mi, Fenerbahçe'ye göre Mesut mu? sorusunu yanıtlayan Serkan Akcan, "Mesut Özil'i alıyorsan, Mesut'a göre Fenerbahçe olur. Eğer öyle yapmayacaklarsa almasınlar bence. Fenerbahçe bir pas oyunu oynamıyor. Mesut'u aldığında Türkiye liginde yüzde 60'larda topa sahip olmayacaksan istediğin verimi alamayabilirsin. Çünkü Mesut oyun karakteri gereği daha ofansif bir oyuncu." dedi.

Mesut Özil'in Fenerbahçe'de bir Alex modeli gibi olacağını söyleyen Serkan Akcan, "Fenerbahçe'ye Alex klasında gelmiş, Fenerbahçe tarihindeki ender oyunculardan biri olacak Mesut Özil. Doğal olarak Mert Hakan'ın yaptığı gibi Mesut Özil'in omuz omuza oynamasını beklemek hayalcilik olur" dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ