MENÜ

Fenerbahçe Mesut Özil: Gelir ve değişir!

Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe, Mesut Özil için geri sayıma geçti. Futbolseverler ise, Mesut Özil transferi Fenerbahçe'ye nasıl katkı sağlar? Mesut Özil transferi sonrası Fenerbahçe şampiyonluk yolunda avantaj elde eder mi? Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Mesut Özil transferi sonrası oyunu nasıl dizayn edecek? gibi soruların cevaplarını merak ediyor. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Serkan Akcan, Mesut Özil ile ilgili en merak edilen soruları cevapladı.

Mesut Özil transferi Fenerbahçe'ye nasıl katkı sağlar? Mesut Özil transferi sonrası Fenerbahçe şampiyonluk yolunda avantaj elde eder mi? Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Mesut Özil transferi sonrası oyunu nasıl dizayn edecek?

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Serkan Akcan, Mesut Özil transferi sonrası en çok sorulacak olan soruları cevapladı.

Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olması durumunda Erol Bulut'un oyun tarzını değiştirmesi gerektiğini söyleyen Serkan Akcan, "Şu an direkt bir oyun oynuyor. Bu da Mesut Özil'e uygun değil. Konforlu oyun alanı yaratacak bir tarza sahip değil. Fenerbahçe uzun bir aradan sonra belki de Alex de Souza'lı düzenini oynamak zorunda. Mesut gelir, Fenerbahçe'nin oyunu değişir. Mesut'un gelişi şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin çok daha avantajlı olmasını sağlar." dedi.

YORUM YAZ