MENÜ

Fenerbahçe'den ince gönderme!

Süper Lig'de Beşiktaş karşısında aldığı mağlubiyet ve sergilediği oyunla eleştirilen Fenerbahçe, Denizlispor ile oynayacağı maç öncesi moral topluyor. Sezon başında yaptığı transferle hedef tahtasına şampiyonluğu koyan Fenerbahçe, taraftarıyla kenetlenmiş durumda. Sosyal medyadan taraftarların görüntülerini "Ben seni kalbimde en derinlere sakladım" bestesiyle paylaşan Sarı-lacivertlilere taraftarlardan da destek yorumu yağdı. Fenerbahçe'nin paylaşımındaki son görüntü ise dikkatlerden kaçmadı. Kadıköy'de yapılan koreografide "İnanın. Işığımız karanlıkta parlayacak" ifadeleri yer alıyordu. İşte Fenerbahçe'nin o paylaşımı...

Beşiktaş karşısında aldığı mağlubiyet ve sergilediği oyunla eleştirilen Fenerbahçe, Denizlispor ile oynayacağı maç öncesi moral topluyor. Sezon başında yaptığı transferle hedef tahtasına şampiyonluğu koyan Fenerbahçe, taraftarıyla kenetlenmiş durumda.

Haberin Devamı

Sosyal medyadan taraftarların görüntülerini "Ben seni kalbimde en derinlere sakladım" bestesiyle paylaşan Sarı-lacivertlilere taraftarlardan da destek yorumu yağdı.

Fenerbahçe'nin paylaşımındaki son görüntü ise dikkatlerden kaçmadı. Kadıköy'de yapılan koreografide "İnanın. Işığımız karanlıkta parlayacak" ifadeleri yer alıyordu.

YORUM YAZ