MENÜ

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Balotelli'ye: Gidecekse gitsin!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, 4-2 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından konuştu. Takımdan ayrılacağı iddia edilen Balotelli'nin 4 milyon Euro'luk serbest kalma bedeli olduğunu hatırlatan Sancak, ''Gidecekse gitsin, dünyanın sonu değil. Balotelli gider, başka Balotelli gelir. Dzyuba’yı gitme ihtimaline karşı aldık. Tekliflere açığız. Bende indirim yok, bende pazarlık yok.'' dedi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Balotelli'ye: Gidecekse gitsin!

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olan ve Kadıköy'e 2'de 2 ile yaparak 6 puanla gelen Adana Demirspor, 90 dakikayı 4-2 geride tamamladı. 82. dakikada Yaroslav Rakitskyi'nin gördüğü kırmızı kartla maçı 10 kişi tamamlayan ve bu sezonki ilk mağlubiyetini alan Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak, 90 dakikanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'Orada da biz 3 puan alır ödeşiriz inşallah'

Fenerbahçe’yi tebrik ederek sözlerine başlayan Sancak, “Öncelikle Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum, galip geldiler. Ama şunu ifade etmek de isterim; bütün yorumcular, maçı seyredenler; maçın içindeki olaylara baksınlar. Söz vermiştik konuşmayacağız diye. Konuşmayacağım da kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Takımımı da tebrik ediyorum 3-0’dan 3-2. hatta berabere de kaçırdık galip de gelebilirdik. Ligin başındayız daha. Bunun Adana’sı da var. Orada da biz 3 puan alır ödeşiriz inşallah. 11+11’in dışındakilere lütfen özellikle rica ediyorum; adaletli olun. Başka bir şey demiyorum” diye konuştu.

'Bana adalet değil herkese adalet'

“Ben hakem demiyorum. Ben hakemleri çok severim” diyen başkan Sancak, “Bu haftanın en önemli maçı. Liderlik maçı yani. Ona göre biraz dikkat etmek de fayda var. Allah onların da yardımcısı olsun. Adalet, adalet, adalet… Çünkü adalet herkese lazım oluyor. Bugün ben sitem ediyorsam yarın Fenerbahçe de sitem edecek. Bana adalet değil herkese adalet. İki takımı da tebrik ediyorum. Önümüze bakacağız bundan sonra” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

'Kırmızı karttan VAR’a gidiyorsan, ikinci sarı karta da bakmak lazım'

Skorda hakemin rolüyle ilgili gelen soruya Sancak, “Bir şey diyemem. Oyumculara sormak lazım. Ben hiçbir şey demiyorum. Sarı karta dikkat etmek lazım. Kırmızı karttan VAR’a gidiyorsan, ikinci sarı karta da bakmak lazım” dedi.

'Balotelli gidecekse gitsin'

Mario Balotelli’nin takımdan ayrılma durumuyla ilgili gelen soruya ise Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, “Normalde sakat. Önümüzdeki hafta oynar. Gidecekse de gitsin canım dünyanın sonu değil. Balotelli gider, başka Balotelli gelir. Dzyuba’yı gitme ihtimaline karşı aldık. Tekliflere açığız. Bende indirim yok, bende pazarlık yok. 4 milyon Euro yatıran herkes alabilir. Bankaya yatıran parayı düdüğü çalar. 4 milyon verdikten sonra yok diyemiyorum zaten, serbest kalma maddesi 4 milyon Euro. Herkese duyurum olsun; almak isteyen buyursun alsın götürsün” cevabını verdi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ