MENÜ

Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor'da son dakika!

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftası nefes kesen bir karşılaşmaya sahne olacak. Trabzonspor, evinde ligin lideri Fenerbahçe'yi konuk edecek. Fanatik.com.tr Editörü Atalay Özçelikli, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi Bordo-mavili takımdaki son durumu Fanatik TV'ye aktardı.

Fenerbahçe maç öncesi Trabzonspor'da son dakika... Spor Toto Süper Lig'in 9. haftası nefes kesen bir karşılaşmaya sahne olacak. Trabzonspor, evinde ligin lideri Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Haberin Devamı

Fanatik.com.tr Editörü Atalay Özçelikli, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı öncesi Bordo-mavili takımdaki son durumu

Trabzonspor'un Abdullah Avcı yönetiminde sahada ne yaptığını bilen ve iniş-çıkışları az olan bir takım olduğunu ifade eden Atalay Özçelikli, "Trabzonspor'un hızlı ve yaratıcı kanat oyuncularının Fenerbahçe'yi zorlayacağını düşünüyorum. Çünkü hem adam eksiltebilen hem de rakibi bunaltan oyunculara sahipler. Elbette Pereira'nın elbette bir planı vardır bunu da maçta göreceğiz" dedi.

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi Hamsik'in olmayışının önemli bir eksik olduğunu söyleyen Atalay Özçelikli, "Hamsik, oyunu iki yönüyle de iyi oynayan bir oyuncu o yüzden olmaması büyük bir dezavantaj. Kapalı savunmaları açabilen bir oyuncu maçın sıkıştığı anlarda aranacak bir isim olacaktır." dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının yüksek tempolu ve bol pozisyonlu bir maç olacağını ifade eden Atalay Özçelikli, "Düşük tempoyu Trabzonspor evinde oynamaz ve Fenerbahçe'nin de yüksek tempoda oynayacağını düşünüyorum." dedi.

YORUM YAZ