MENÜ

Fenerbahçe krizde! Erol Bulut'tan 'istifa' açıklaması

Süper Lig yarışına şampiyonluğun 1 numaralı favorisi olarak başlayan Fenerbahçe'de 13. hafta itibariyle karamsar bir tablo oluşmuş durumda. Son olarak Gaziantep deplasmanında alınan 3-1'lik yenilginin ardından hedef tahtasına konan isim ise teknik direktör Erol Bulut. Eldeki alternatifli kadroya rağmen, başarılı sonuç alamamının yanı sıra, ortaya konan kötü futbol da teknik adamı hedef haline getiriyor. Böylesi bir kriz anında neler söyleyeceği merak konusu olan Erol Bulut, Gaziantep - Fenerbahçe maçı bitiminde basın toplantısında kendisine yöneltilen camiadaki istifa beklentisi ile ilgili soruları yanıtladı. Fenerbahçe'deki Erol Bulut krizi hafta içi maçlarının da varlığı nedeniyle rafa kalkmış durumda.

Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut'tan istifa açıklaması... Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, Gaziantep FK deplasmanından 3-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Erol Bulut, alınan bu mağlubiyetle yine hedef tahtasına konuldu. Gaziantep FK - Fenerbahçe karşılaşması sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Erol Bulut'a istifa beklentisi soruldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, "İstifa beklentisi hakkında söyleyeceğim bir şey yok. Şu an 23 puanla üçüncü sıradayız. Daha 27 maçımız var. Tabi herkes hocam sen ne diyorsun, ne anlatıyorsun diyecek ama biz yeni bir takımız ve çok eksiğimiz var. 17-18 yeni transferimiz var. Samatta, Perotti gibi eksiklerimiz var. O yüzden bu duruma birlikte girdik ve bu durumdan da birlikte savaşarak çıkacağız” diye konuştu.

YORUM YAZ