MENÜ

Fenerbahçe | Konyaspor maçı öncesi İrfan Can Kahveci gelişmesi!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor'a konuk oluyor. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan sarı lacivertliler, Konya deplasmanından galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. Bu akşam saat 19.00'da oynanacak mücadele öncesi sarı lacivertlilerin gündemini ve muhtemel 11'de yaşanan gelişmeleri Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun Fanatik TV'ye aktardı. Yusuf Dursun, Caner Erkin'in durumu ile ilgili detayları da değerlendirdi. İşte Yusuf Dursun'un açıklamalarının tamamı...

Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında! Sarı lacivertliler Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor'a konuk oluyor. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak mücadele öncesi Fenerbahçe muhabirimiz Yusuf Dursun, sarı lacivertli takımın gündemini Fanatik TV'ye aktardı.

Haberin Devamı

Bu deplasmanın Fenerbahçe için kritik bir viraj olduğunu belirten Yusuf Dursun, ''Geçtiğimiz hafta iç sahada Antalyaspor ile berabere kalan Fenerbahçe bugün 3 puan alarak zirve yarışına ortak olmak istiyor. Gustavo iyileşti. İrfan Can Kahveci muhtemelen ilk 11'de oynayacak. '' dedi.

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un adaylık açıklamasına değinen Yusuf Dursun, bu sözlerin önemli bir çıkış olduğunu belirtti.

Caner Erkin'in kadro dışı kalması hakkında konuşan Yusuf Dursun, ''Caner Erkin için af durumu gündemde. Bu hafta takıma geri dönmesini bekliyoruz. Gençlerbirliği maçında kadroda olacak. Özür de diledi. '' dedi.

YORUM YAZ