MENÜ

Fenerbahçe | Konu Erol Bulut'tan çıktı, tartışılması gereken isim...

Fenerbahçe'de Göztepe maçında alınan mağlubiyet sonrası sosyal medyada Erol Bulut ve futbolcular eleştiri yağmuruna tutuldu. Fanatik.com.tr Editörü Hakan Ateşler, Fenerbahçe'nin Göztepe karşısında aldığı mağlubiyet sonrası tartışmaya açılan konuları yorumladı. Hakan Ateşler, "Fenerbahçe'de tartışılması gereken teknik direktörlük makamı değil, sportif direktörlük makamı" dedi.

Fenerbahçe'nin yapılan transferlere rağmen sezon başından bu yana sergilediği oyun taraftarını bir türlü tatmin etmedi. Son olarak Göztepe ile Kadıköy'de oynanan karşılaşmanın 1-0 kaybedilmesi Fenerbahçe taraftarını çileden çıkardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Göztepe maçı sonrası sosyal medyada Erol Bulut ve futbolcular eleştiri yağmuruna tutuldu. Fanatik.com.tr Editörü Hakan Ateşler, Fenerbahçe'nin Göztepe karşısında aldığı mağlubiyet sonrası tartışmaya açılan konuları yorumladı.

Fenerbahçe'nin çok ciddi bir mağlubiyet aldığını vurgulayan Hakan Ateşler, "Fenerbahçe ya Altay'ın kurtardıkları ya da rakip takımın kaçırdıklarıyla birçok maçı kazandı. İstikrarı oluşturamayan Erol Bulut, 26. haftanın geride kalmasına rağmen maçın başında yenilen bir gole teslim olan Fenerbahçe... Bunların hepsi çok ciddi eksiler" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu bu durumu daha önce yaşadığını söyleyen Hakan Ateşler, "Fenerbahçe'de başkanlar ve yönetimler değişti, birçok teknik direktör denendi ama bu gidişat değişmedi. Fenerbahçe'de artık tartışılması gereken konu Erol Bulut'tan ya da hakemlerin ciddi hatalar yapıp Fenerbahçe'ye puan kaybettirdiğinin konuşulmasından çıktı. Asıl konuşulması gereken sportif direktörlük makamıdır, Emre Belözoğlu'dur, Volkan Demirel'dir, Selçuk Şahin'dir. Bu isimlerin taraftarı rahatlatmak için açıklama yapmaktan vazgeçmesi daha yapıcı işlere imza atmaları gerekiyor. Bu gidişat birkaç sene daha devam ederse tartışılacak olan başkanlık makamı olacaktır." dedi.

YORUM YAZ